Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 4 616 online.
Judit
53, Szada
Mottó nélküli nő vagyok Minden amit szeretek, az drága, hizlal és erkölcstelen. "Az ember egy napon rádöbben arra, hogy az életben igazán semmi sem fontos. Sem pénz, sem hatalom, sem előre jutás, csak az, hogy valaki szeresse őt igazán." [Goethe]
Judit, 53
Szada
Tamás
51, Budapest, XII.
Sziasztok! Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 51
Budapest, XII.
Dia
38, Budapest, III.
Sziasztok! Üdv! Szeretnék bízni benne, hogy van értelme ennek a regisztrációnak. No, lássuk ; értelmes, érdeklődő, vicces, házias és független nő vagyok. És még van több pozitív tulajdonságom is (néhány negatív is 🙄), de egyelőre ezeket osztom meg figyelem felhívás céljából. Szeretem a Természetet, az állatokat,a munkámat. Ezek nagyon fontosak számomra. Nélkülözhetetlenek továbbá a filmek, zenék, jó kaják és a hozzám közel álló Emberkék. Akit szeretnék itt megtalálni: egy értelmes, önálló, magabiztos, jófej, figyelmes Férfi,aki nem szerelmes a telefonjába. Komoly kapcsolatot keresek és nem vállalok domina szerepet. Köszi, ha végig olvastad!
Dia, 38
Budapest, III.
Gábor
36, Szolnok
Sziasztok! Rövid bemutatkozást írni magamról nem tudok, ennél bonyolultabb embernek gondolom magamat. Egyébként is az számít, hogy te mit gondolsz rólam, nem az hogy én magamról... És ezt nem elriasztásképpen szerettem volna írni! :-) Az viszont biztos, hogy tartós kapcsolatra keresek társat.
Gábor, 36
Szolnok
Krisztina
51, Budapest, XV.
Kedves Látogató ! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam erre az oldalra. Magamról röviden: az a nő vagyok aki reggel mosolyogva ébred, aki meglátja az élet szépségét, aki tudja már hogy egy jó kapcsolathoz 2 ember kell, akik kölcsönösen figyelnek egymásra. Megértésre, harmóniára, törekszem, nem a másik fél megváltoztatására. Azt a férfit keresem akivel kiegészítjük egymást, akivel bejárjuk a világ szép részeit, de akivel egy egyszerű hétköznap is tökéletes, mert vagyunk egymásnak. Az élet túl rövid ahhoz hogy, elsétáljunk egymás mellett, úgyhogy írj bátran ! :)
Krisztina, 51
Budapest, XV.
Gyuri
40, Budapest, XI.
Társat keresek Gyuri a nevem.Tetszik az oldalad.Szivesen megismerkednék veled. Irj magadról és kérdez nyugodtan. A számom *moderálva* .Szép napot.Szia
Gyuri, 40
Budapest, XI.
Márti
59, Budapest, XX.
Őszinteség, kölcsönös bizalmon Ha a kép alapján szimpatikusnak találsz...kérlek keress!
Márti, 59
Budapest, XX.
András
41, Sopron
"Life would be tragic if it weren't funny." The fastest way to someone hearts is between the 4th and 5th rib. Just kidding. Kind of. There's no royal road in love.
András, 41
Sopron
Zsuzsanna
58, Szeged
Sziasztok! Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsuzsanna, 58
Szeged
Zsolt
45, Rábapatona
Sziasztok! Zsolt vagyok, 44 éves. Társam keresem Rábapatona környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 45
Rábapatona
Éva
44, Győr
Élni és élni hagyni! Egy egyszerű lány vagyok a mindennapok sűrűjéből!
Éva, 44
Győr
Szabi
40, Nagykanizsa
Sziasztok! Szia, Szabi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Szabi, 40
Nagykanizsa
Kata
44, Soltvadkert
Boldogsàg........ Szia, Kata vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kata, 44
Soltvadkert
Gábor
47, Budapest, XXIII.
Sziasztok! Szia!Gábor vagyok.Még nem volt alkalmam bemutatkozást írni,ha szimpatikusnak találsz,tudasd velem........😉
Gábor, 47
Budapest, XXIII.
Vivien
33, Baja
Sziasztok! Vivien vagyok, 33 éves. Társam keresem Baja környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Vivien , 33
Baja
László
51, Tata
Megtalálni azt,amit mindenki keres,és akit csak én A bemutatkozás ezen az oldalon csak egy villanás, melyre vagy felfigyelünk, vagy elrohanunk mellette. De talán arra jó, hogy megtegyük az első bizonytalan lépéseket az ismerkedés rögös, kátyús útján. Mint a legtöbben itt az oldalon párom szeretném megtalálni. Azt a valakit, akivel megoszthatom életem fényes és kevésbé fényes perceit. Akiben látom tükröződni szeretetem. Szeretném megosztani valakivel az életem. Jelenleg legkisebb lányommal osztom meg minden napjaim. A szabadidőm további jelentősebb részét edzéssel töltöm. Karatézom, és Ninjutsuzom. Az időm jó részét ezek, valamint a mindennapi teendők töltik ki. Első nekifutásra ennyit rólam.... :-)
László, 51
Tata
Andrea
51, Polgárdi
Majd Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van. Vajon van még férfi, aki tudja ezt? Kell találni egy embert, aki gyönyörűnek hív és nem csak csinosnak. Aki felhív, amikor bele vagy gabalyodva, aki fennmarad csak azért, hogy lássa, ahogy alszol. Várni valakire, aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni az egész világnak, amikor csapzott vagy, aki a barátai előtt is fogja a kezed. Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy mennyire érdekled őt és hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki. Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja, ".......Ő az." Ha választanod kell köztem és valaki más között, ne válassz engem, félreállok. Nem tudnék olyan valakivel lenni, aki bizonytalan abban, hogy engem akar, akinek mérlegelnie kell. Nem versengek senkivel. A szívem olyan, mint egy nyitott könyv. Nyitva van mindenki előtt, de egyedül csak Te lapozhatsz bele, mert álmaim veled vannak tele.
Andrea, 51
Polgárdi
Miklós
61, Budapest, XI.
Szerencse fel! Mindenhez kell egy kis szerencse, a pártaláláshoz is. Hogy éppen akkor, éppen ott, éppen Ővele ...
Miklós, 61
Budapest, XI.
Ildikó
44, Vámospércs
A világ fekete és fehér,csak mi tesszük színessé! Szia ! Köszi,hogy benéztél hozzám :) Vámospércsen lakom,elvált 2 gyerekes anyuka vagyok aki keresi még mindig önmagát ,legyél te az aki ebben segít . Életvidám ,humoros,néha önfejű ,zene imádó,pörgős nő vagyok.Azt a szót,hogy unalom nem ismerem .Nagyon szeretek olvasni,emellett a zene tánc az életem . Most elég ennyi ,ha úgy alakul úgyis megismersz .
Ildikó, 44
Vámospércs
Sanyi
49, Debrecen
Ismerkedjünk! Pozitív gondolkodású, családcentrikus férfi vagyok, hagyományos értékrenddel.
Sanyi, 49
Debrecen
Csilla
43, Eger
Légy mindig önmagad:) Egyenes életvidám nő vagyok.Szeretem a természetet és a könyveket ha időm engedi. A szeretet két embert gyógyít-azt,aki adja és azt aki kapja. Te is így gondolod ismerjük meg egymást.
Csilla, 43
Eger
Laci
60, Ajka
kapcsolat egyedül álló,rendezett körül ményzet ,közöttl komoly tartós kapcsolatot keresek, nagymama tipusiak kiméljenekn,lehet hogy az évek eljártak felettünk ,de strandra, szorakozni még mindig szeretek menni,
Laci, 60
Ajka
Moni
49, Budapest, XVI.
Üdvözöllek! Társam keresem tartós, boldog kapcsolat reményében. Ha te is ezért regisztráltál, keressük meg egymást!
Moni, 49
Budapest, XVI.
Zoltán
50, Budapest, XX.
:) Tudjátok mi a különbség a Teológus és a Geológus közt?? Ide bármit lehet írni..bármi................. ...bármi...vagy akármit.....akármi ...akármi...
Zoltán, 50
Budapest, XX.
Gabi
48, Debrecen
Szimpátia Korban hozzám illő, független, jó kedélyű férfi társaságát keresem, akivel azonos az értékrendünk, és jókat tudunk beszélgetni.
Gabi, 48
Debrecen
Ferenc
43, Üllő
Szeretet, egymás iránti megbecsülés, társ jóban-rosszban. Úgy gondolom, hogy elsőnek a személyes találkozás a legfontosabb, hogy legyen egy kölcsönös szimpátia, mely nélkül mit sem ér a személyes bemutatkozó.
Ferenc, 43
Üllő
Erzsébet
64, Budapest, VIII.
Társat keresek Szia, Erzsébet vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erzsébet, 64
Budapest, VIII.
Laci
56, Kazincbarcika
Sziasztok Társkeresők! Laci vagyok, 56 éves, lakhelyem Kazincbarcika. Az "Igazit" keresed? Én is azt kerestem, s mikor megtaláltam, rájöttem, hiba volt... Most már az "Igazat" keresem... Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz... Az "Igazi" megcsókolja a kezed, az "Igaz" megfogja... Az "Igazi" álmodik veled, az "Igaz" virraszt melletted... Az "Igaziba" belehalsz, az "Igaz" meghal érted, ha kell.... Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 56
Kazincbarcika
Andi
51, Szeged
Szeretet,őszinteség,tisztelet Egy személyes találkozás többet elmond,mint a leírt szó. Egy vidám,energikus,sportos pedagógus vagyok,aki szeretné megtalálni másik felét,hogy együtt tudják felemelni kapcsolatukat magasabb szintre.
Andi, 51
Szeged
Zoltán
43, Budapest, I.
Meet Zoltán :) Zoltán kedves és intelligens nagykorú magyar állampolgár, akinek éppen egy hasonló paraméterekkel rendelkező hölgy hiányzik az életéből. :)
Zoltán, 43
Budapest, I.
Elvira
42, Debrecen
Komoly kapcsolat reményében... :-) Egyedül nevelem kislányomat. Természetet kedvelő, józan életű, komoly gondolkodású, mély érzésű emberke vagyok, akinek fontosak a belső értékek. Szeretetre, őszinteségre, biztonságra, igazi TÁRSra vágyom. Ha Te hasonló gondolkodású vagy és úgy érzed, hogy tudnál szeretni, kérlek írj, válaszolok.
Elvira, 42
Debrecen
Norbi
40, Budapest, XII.
Sziasztok! Norbi vagyok, 40 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Norbi, 40
Budapest, XII.
Ancsa
39, Debrecen
Sziasztok Kevés szabadidőmet szeretném kellemesen eltölteni egy intelligens férfi oldalán Saját vállalkozásom van sokat utazom amihez szintén jó lenne néha egy partner
Ancsa, 39
Debrecen
Attila
47, Csongrád
Hasonló a hasonlót keresi Sziasztok! Hogy milyen is vagyok, olyan átlagosnak gondolom magam, de megkérdeztem pár barátomat, milyennek látnak. Azt mondják, hogy segítőkész, megbízható ember vagyok, akire lehet számítani. A döntéseimet nehezen hozom meg és nem értik, hogy miért nincs barátnőm. Hát ilyen vagyok. Az ismerkedés, beszélgetés valóban nem az erősségem, főleg ismeretlen emberekkel. Én egy inkább zárkózott (intro) embernek tartom magam, nem mindig találom a helyem egy nagyobb társaságban.
Attila, 47
Csongrád
Beáta
45, Makó
Sziasztok! Nem vagyok előfizető. Ha szimpatikus vagyok a számodra és szeretnél megismerni *moderálva*
Beáta, 45
Makó
zoltán
42, Szolnok
bizalom sziasztok!szeretnék egy kedves aranyos lánnyal ismerkedni akivel jól érezhetnénk magunkat.puszi írjatok
zoltán, 42
Szolnok
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk